De andere kant van Fiji
Door: jackyenkay
Blijf op de hoogte en volg Jacqueline & Kay
22 Oktober 2010 | Fiji, Lautoka
Er diende zich alleen een medisch probleempje aan: Kay kreeg pijn onder 1 voet. Volgens jacq’s diagnose een likdoorn die op een zenuw drukte. De plaatselijke dokter wilde, zonder een echt onderzoek, antibioticum voorschrijven met ibuprofen ?!?! Uiteindelijk, na aandringen, kregen wij van het ziekenhuis een operatiemes mee en heeft Kay, met aanwijzing van Jacq, de likdoorn uit de voet gesneden. Probleem opgelost.
Vanavond gaan we terug in de tijd door over de datumgrens heen te vliegen. We vertrekken Fiji in de avond en komen na drie uur vliegen dezelfde dag in Samoa in de ochtend aan.
22 Oktober 2010 - 07:04
Yvette:
Haha.. wat maken jullie toch allemaal mee! Leuk hoor!!
Hier in NL regen, wind en gister zelfs een beetje hagel. BAH!
Ben benieuwd naar het volgende verslag..
Gr vanuit een koud NL -
22 Oktober 2010 - 15:56
Karen:
Dag allebei,
het is weer genieten van jullie verhalen, vooral die haaien klinken erg spannend.
Geniet ervan, wij werken ondertussen gewoon door. :)
Liefs Karen -
26 Oktober 2010 - 09:56
Eline (collega Jacq):
Misschien is modder rugby een idee in het kader van teambuilding. Is in ieder geval low-budget en kan vanmiddag al uitgevoerd worden met alle regen die er aan komt.
Grappig; de code met de bloem achter het oor.
Groeten vanuit Haarlem. -
29 Oktober 2010 - 12:25
Paulus:
Heey Kaytje en Jacky,
ziet er allemaal super uit. Dat van die haaien is cool zeg, maar zou ik je niet nadoen hahaha
Spuer bedankt voor je mooie bloemen namens Marielle en mezelf. Erg attent en dat vanuit de andere kant van de wereled. Geniet nog verder van je reis samen.
Houdoeeeeeeee
Paulus -
29 Oktober 2010 - 13:21
Martin & Nel:
Hoi Kay en Jacky, klinkt helemaal geweldig allemaal, hopelijk voetproblemen geheel opgelost. Vandaag jullie kaart uit Fiji ontvangen, attent hoor. Wij gaan een paar dagen Barcelona bekijken, veel plezier verder.Liefs M&N